Ons verhaal

Wij houden van vooruitgang, van doelen halen en resultaten boeken. We helpen jou graag om jouw eigen doel te bereiken, want we weten dat het fijn is als er iemand naast je staat. Dat je het niet alleen hoeft te doen. Iemand die jou handvaten aanreikt waarmee je aan de slag kunt gaan. En dan ga jij knallen!


Frederiek

Mijn leven begon in Oegstgeest en via Parijs, Frankfurt, Aken en Eindhoven ben ik in de omgeving van Breda uitgekomen. Van vrolijke kleuter en tiener werd ik een boze en ontevreden puber na de scheiding van mijn ouders. Ik had geen idee hoe ik met mijn emoties moest omgaan, dus stopte ik ze weg. Ik had geleerd om door te gaan en niet bij de pakken neer te zitten. Na jaren gewerkt te hebben als sales- en accountmanager gooide ik het roer om en vond ik diepgang in het coachvak. Tijdens de post-hbo-opleiding Professional Coach ging ik zelf behoorlijk door de mangel en kwam mijn boosheid en verdriet weer boven. Wat een geschenk dat ik hier leerde dat er niks mis is met emoties en dat ik ze mocht toelaten, zonder oordeel. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou, zodat jij ook leert omgaan met de dingen die je dwarszitten. Je staat er niet alleen voor, ik help je. Dat doe ik op een praktische manier, met enthousiasme en humor zodat jij mentaal weer goed in je vel komt te zitten!

27°Coaching

Met het diploma Professional Coach en Kindercoach op zak, ben ik in 2019 mijn eigen coachpraktijk gestart. Omdat ik hou van een warme sfeer en omdat ik temperatuur en het weer vaak als metafoor gebruik, heb ik gekozen voor de naam 27°Coaching. Ik richt mij voornamelijk op bewustwording, inzicht en zelfsturing. De gesprekken vinden plaats bij mij thuis aan de keukentafel. 
Een ontspannen setting voor een warm gesprek. 

Natali

Jarenlang werkte ik met plezier als marketeer in de fitnesswereld bij fitnessleverancier Technogym. Daarnaast had ik een bijbaan als sportinstructrice. In 2013 besloot ik mijn sportkennis uit te breiden en begon ik als fitnesstrainer en looptrainer bij Atletiekvereniging Sprint in mijn woonplaats Breda. Dat smaakte naar meer en ik startte met de opleiding tot Wellness trainer (inspanningsfysiologie) bij Sport Assistance. Mijn passie voor sport, voeding en het geven van training zorgden ervoor dat ik in 2018 de knoop doorhakte en me volledig op sport en voeding ben gaan richten. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gedaan en ben gaan werken als voedingsdeskundige en personal trainer bij  Rawfit. Mijn voorliefde voor een gezonde lifestyle wil ik graag overbrengen op jou. Met de combi personal trainer, voedingscoach en running coach ga ik graag de uitdaging met jou aan om je een op een of in een kleine groep op weg te helpen naar een blijvend resultaat. 


personal training | voedingsadvies | running 

Wil je fitter worden en meer energie hebben? Wil je een sportieve uitdaging aangaan door bijvoorbeeld mee te doen aan een halve marathon? Of wil je werken aan je core stability, aankomen of juist afvallen? Ik begeleid je graag! Op natalivermeulen.nl lees je alles over mijn aanpak en vind je het complete aanbod.